ÖPPET I TOLGS LANTHANDEL

Sommartider i Tolgs Lanthandel
Måndag-Fredag: 10-18Lördag-Söndag: 10-17         

Hör av dig om du behöver hemkörning av varor från vår lanthandel.

Vi erbjuder även hjälp att plocka ihop varor om du inte kan/vill komma in i butiken. Du hämtar då utanför butiken och betalar med Swish.
Ring 0470-550400 för mer information och beställning.
Vi är även ombud för DHL, Bring och Systembolaget


VÄLKOMMEN HIT

Kronhaga 363 35 Tolg
Tel: 0470-550 400
info@tolgslanthandel.se


EN RIKTIG LANTHANDEL

Som vanligt erbjuder vi hemkörning av varor till våra kunder.
Ring 0470-550400 för mer information och beställning.Som vanligt erbjuder vi hemkörning av varor till våra kunder.
Ring 0470-550400 för mer information och beställning.Mitt i den vackra småländska byn Tolg ligger lanthandeln, en populär mötesplats för både Tolgbor och "utomsocknes". Tolgs Lanthandel är en fristående butik med ett stort sortiment av närproducerade och ekologiska varor. Exempel på lokala leverantörer är: Nybrukarna Tolg, Stens Chark Åseda, Åkes Hemlagade Tingsryd, Fraxinus Ekoprodukter Tävelsås, Smålands Skafferi
Gunnar Paulsen Honung, Rudenstams Bär & Frukt Huskvarna, m fl.


OMBUD FÖR SYSTEMBOLAGET

Nu är vi även ombud för Systembolaget. Beställ dina varor på systembolaget.se senast måndag kl.23.59 för leverans till Lanthandeln följande torsdag.


DHL SERVICE POINT

Tolgs Lanthandel en DHL Servicepoint. Detta innebär att privatpersoner kan få paket levererade till Tolg via lanthandeln. Det går också bra att skicka paket från lanthandeln. Boka då era leveranser på www.dhlpaket.se


VI TÄNKER PÅ MILJÖN!

Nu har vi med hjälp från Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling investerat i nya miljögodkända  och energisnåla kylanläggningar i butiken.