Pages Navigation Menu

Våra grannar

frunas_pannkakshuset_CMYK

Lanthandelns närmaste granne är ett av länets populäraste utflyktsmål. Pannkakshuset i Frunas Hage lockar, framförallt sommartid, tusentals hungriga och fikasugna besökare.  Det finns gott om utrymme för avkoppling, lek och en skön stund, både inomhus, på logen och utomhus i den sköna trädgården.
Man serverar huvudsakligen amerikanska pannkakor med olika tillbehör, som en hel måltid eller en trevlig fika. Varje dag finns det någon matig och någon ”fikig” variant och även en soppa som man kan kombinera med en portion pannkakor. Sällskap över 10 personer är även välkomna för bokningar och arrangemang året runt. Besök deras hemsida www.frunashage.se för öppettider och bokning.

Tolgs Lanthandel är stolt leverantör till Pannkakshuset, som i sin matlagning i huvudsak använder råvaror som är producerade med omtanke om vår jord och med omtanke om arbetsvillkor, ekologiska, krav, fairtrade.

ringagarden_logo_orange

I en annan del av ladan i Frunas Hage hittar vi inredningsbutiken Ringagården form & funktion. I den mysiga butiken hittar du en mix av klassisk och modern design och unika och personliga inredningsdetaljer till ditt hem. Heminredning ska givetvis vara snyggt och fräscht, men här vill man gå ett steg längre och eftersträvar att produkterna även ska vara funktionella och användarvänliga.  Därav namnet – Ringagården form & funktion. För öppettider och mer info besök www.ringagarden.se